De Eerselse VVD een lokale partij met netwerk

Hoewel wij ons met ons raadswerk volledig richten op Eersel, is het in het belang van onze gemeente om goed netwerk te hebben. Dit helpt als wij zaken voor elkaar willen krijgen waar wij geen of niet de volledige zeggenschap over hebben.

Gisterenavond organiseerden wij daarom het Kempenoverleg. Aan dit overleg namen ook de raadsleden en wethouders van Bergeijk, Bladel, Oirschot en Reusel de Mierden deel. Daarnaast nodigen wij afhankelijk van het onderwerp vertegenwoordigers van de provincie of de Tweede Kamer uit. Op deze manier kunnen wij optimaal opkomen voor de belangen van Eersel. 

Gisterenavond was Daan de Kort in het overleg te gast. Daan is op dit moment wethouders van Veldhoven en staat op nummer 28 van de lijst van de VVD voor de verkiezingen voor de Tweede Kamer in maart. Uiteraard hebben wij met Daan afspraken gemaakt , zodat hij ook de Kempengemeenten in Den Haag kan vertegenwoordigen, mocht hij gekozen worden.

Twijfelt u nog over uw stem voor de verkiezingen? Stem op Daan voor een zo goed mogelijke vertegenwoordiging van De Kempen.